fbpx
pornxxt.me porn110.me pornfxx.me porn120.me joyporn.me oiporn.me pornthx.me pornui.me porntkx.me porntu.me porn130.me pornsilver.me pornthv.me porn140.me porn150.me
Online Marketing

Podcasts

De audioconsumptie verschuift momenteel naar online radiostations en podcasts. Hier wordt voornamelijk geluisterd naar muziek en inhoudelijke informatie. Podcasts worden steeds populairder en zijn uiterst interessant om in te zetten voor inhoudelijke content. Steeds meer bedrijven stappen in en dagelijks worden er nieuwe podcasts gelanceerd. De consument weet deze dan ook steeds beter te vinden.

Wil jij met je bedrijf ook inspelen op deze nieuwe trend? Wij helpen je graag met de productie van een hoge kwaliteit podcasts. Wij kunnen je ontzorgen door de volledige productie voor je uit te voeren (maken, opnemen, editen en afmixen).

Liever zelf aan de slag?
Wij organiseren ook trainingen, kunnen je persoonlijk adviseren of kunnen je helpen met het editen of afmixen van de podcast. Wij gebruiken professionele audio studio’s voor het produceren van podcasts. Hieronder foto’s van de verschillende studio’s die wij gebruiken.

Geïnteresseerd? Neem dan via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op.