fbpx
pornxxt.me porn110.me pornfxx.me porn120.me joyporn.me oiporn.me pornthx.me pornui.me porntkx.me porntu.me porn130.me pornsilver.me pornthv.me porn140.me porn150.me
Online Marketing

Aan de slag met influencer marketing?

Digital One biedt influencer marketing aan met geverifieerde bloggers, vloggers en influencers.
Wij zijn o.a. gespecialiseerd in beauty-, mode- en lifestyle-content. Samen zorgen we voor influencer marketing voor merken die effectief willen werken aan awareness, branding, brand awareness, storytelling en traffic.

Wat is influencer markting?
‘Influencer marketing is een vorm van marketing waarbij een invloedrijk persoon of een groep ingezet wordt om een bepaalde boodschap, product of dienst te vertalen naar zijn/ haar volgers op de afgesproken kanalen. Influencers kunnen op deze manier het gedrag van hun volgers beïnvloeden naar potentiële klanten, ofterwijl ‘influencen’. 

Welke influencer past het best bij jouw organisatie?
Er zijn diverse soorten influencers. De engagement en influencer budget verschilt per soort influencer;

 • Nano influencers (tot 5.000 volgers)
  Ze bevinden zich vaak in een niche, worden hierin gezien als specialist en worden beschouwd als betrouwbare bron. Ze zijn toegankelijk en hebben persoonlijk contact met hun volgers. Ze zijn perfect inzetbaar voor brandambassadors en komen minder snel commercieel over. 

 

 • Micro influencers (5.000 – 50.000 volgers)
  Ze zijn toegankelijk en stralen authenticiteit uit. Ook ligt de engagement rate meestal hoger. Ze zijn perfect inzetbaar voor brandambassadors en komen minder snel commercieel over. 

 

 • Meso influencers (50.000 – 100.000 volgers)
  Een redelijk groot bereik met een iets lager prijskaartje.

 

 • Marco influencers (100.000 – 1.000.000 volgers)
  Dit zijn vaak bekende influencers of BN’ers. Met hun grote bereik kan je snel zichtbaarheid en awareness te creëren. Ze besteden veel aandacht aan hun posts.

 

 • Mega influencers (>1.000.000 volgers)
  Dit zijn de grootste influencers uit de influencer industrie. Een campgne of lange termijn samenwerking is dan ook zeer kostbaar. 

Aan de slag met Influencer Marketing?
Er zijn duizenden influencers in Nederland (en buitenland), maar welke kun je het beste gebruiken voor je merk? Digital One biedt kan je hierin adviseren of volledig ondersteunen. Wij werken effectief samen met merken en bedrijven aan awareness, branding, brand awareness, storytelling en traffic.

Digital One is gespecisialiseerd in Influencer Marketing en kan je hierbij adviseren en ondersteunen. Wij denken graag met je mee.
Neem vrijblijvend contact op:

Your Name (required)

Your Email (required)

Website URL

Subject

Your Message