fbpx
pornxxt.me porn110.me pornfxx.me porn120.me joyporn.me oiporn.me pornthx.me pornui.me porntkx.me porntu.me porn130.me pornsilver.me pornthv.me porn140.me porn150.me
Online Marketing

Mobiele app ontwikkelen?

Heb je interesse om een professionele app te ontwikkelen? Digital One kan je adviseren met de juiste keuze en helpen bij de ontwikkeling, implementatie en onderhoud. Daarnaast kunnen we o.a. ook ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van content en de promotie van de app. Dit maakt Digital One dan ook onderscheidend van andere app ontwikkelbureau’s.

Hoe weet ik welke soort app je moet laten ontwikkelen?
Op basis van de gewenste functionaliteit, budget en planning kan je beslissen welke soort app het meest geschikt is voor jouw specifieke toepassing. Om alvast wat meer duidelijkheid te geven over de verschillen hebben wij de soorten apps alvast voor je uitgelicht:

  • Web app: Dit is een mobiele versie van een website. De app hoeft niet gedownload of geüpdate te worden via de App Store en Google Play en is direct beschikbaar via de browser. De korte ontwikkeltijd maakt de web app prijsvriendelijk. Daarnaast is de app toegankelijk voor alle devices. Ook het onderhoud en beheer is eenvoudig, omdat er maar in één taal geschreven wordt. Je kan dit vervolgens uitbrengen op meerdere platformen; Android, iOS en Windows. De web app kan niet worden gedownload op het scherm als een “native app”, maar moet handmatig worden opgeslagen. Koppelingen met je telefoon, noticifaties, webshop koppelingen, etc. zijn niet mogelijk met een web app.

 

  • Low code app: Low-code is een nieuw type technologie waarmee je software bouwt zonder programmeren.
    Met een low-code platform worden softwaretoepassingen gemaakt via een grafische interface drag en drop systeem. Low-code stelt organisaties in staat om apps op een snelle en laagdrempelige manier te bedenken, te maken en te optimaliseren. Low Code is vooral geschikt voor grotere organisaties die bijvoorveeld 20 modules laten maken. De organisatie kan dan zelf de modules per afdeling inzetten, waarbij geen programmeur ingezet hoeft te worden. Het opzetten van deze Low Code systemen kost wel veel tijd en geld (qua investering in programmeren). Low code klinkt leuk, maar is alleen geschikt voor grote organisaties en grote budgetten.
  • Hybride app: Een combinatie tussen de web app en de native app. De app kan gebruikt worden als reguliere app en is beschikbaar via de App Store en Google Play. Achter de schermen laad de app alleen de content vanuit een webpagina. Een hybride app wordt maar in één taal geschreven en is vervolgens op meerdere platformen uit te brengen; Android, iOS en Windows. Je hoeft dus niet 2 aparte apps te ontwikkelen voor de iOS en Android. Hierdoor is het onderhoud, ontwikkelkosten en beheer eenvoudiger en prijsvriendelijker. Niet alle functionaliteiten zijn mogelijk en de grafische vormgeving is beperkter.

 

  • Modulaire app:  App met ‘hergebruikte’ software en een Content Management Systeem waarbij je zelf de inhoud van de app eenvoudig kunt beheren, notificatie berichten kan sturen en de content zelf eenvoudig kan aanpassen. Een modulaire app is flexibel, snel inzetbaar en door het hergebruiken van de software prijsvriendelijk. Daarbij werkt een modulaire app als een echte ‘native’ app en is de app beschikbaar via de App Store en Google Play. Wijzigingen en updates van de app zijn ook voordeliger. Het nadeel is dat niet alle app functionaliteiten beschikbaar zijn.

 

  • Custom (native) app: De applicatie wordt speciaal op maat ontwikkeld, hierdoor is vrijwel alles mogelijk qua ontwerp en functionaliteit. De applicaties zijn beschikbaar via de App Store en Google Play en worden gedownload op je mobiel of tablet. Ook kan er optimaal gebruik worden gemaakt van alle functionaliteiten en is alle hardware bruikbaar en toegankgelijk voor iOS en Android, zoals het sturen van notificatie berichten en toegang tot de camera, etc. Daarnaast heb je een hogere snelheid en werkt de app ook zonder internetverbinding. De ontwikkeling van een custom app neemt wel meer tijd in beslag en de ontwikkelkosten liggen veel hoger dan de andere benoemde app varianten. Wijzigingen en updates kosten relatief ook meer.

Een aantal voorbeelden van apps die we ontwikkeld hebben:

Digital One is gespecisialiseerd in het adviseren, ontwikkelenen, implementeren en beheren van apps.
Wij denken graag met je mee, neem vrijblijvend contact met ons op: