fbpx
Online Marketing

Health

Digital One combineert specifieke kennis in de health sector met de nieuwste mogelijkheden om succesvol online marketing in te zetten. Zo heeft Digital One bijvoorbeeld ervaring in de dental branche, met ehealth en met sociaal maatschappelijke instellingen en projecten.

Veel bedrijven worstelen met hun online marketing strategie. Wij geven graag strategisch advies over hoe je online marketing optimaal kan inzetten passend binnen de juiste marketing strategie, doelstellingen en het beschikbare budget, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Door samenwerking met uiterst gespecialiseerde partners zijn wij in staat om een volledig aanbod van online diensten te leveren: E-mailmarketingonline brandingwebsite’s en appsvideo’spodcastswebinarssocial mediaSEO en SEA.

Zo heeft Digital One onlangs een bedrijfsvideo gemaakt voor Onze Zaak.

Momenteel is Digital One onder meer betrokken bij de ontwikkeling van de eerste eHealth app voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De WoWijs app wordt gelanceerd in september 2019 en is beschikbaar voor iOS en Android.

Ook aan de slag met online marketing? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: