fbpx
pornxxt.me porn110.me pornfxx.me porn120.me joyporn.me oiporn.me pornthx.me pornui.me porntkx.me porntu.me porn130.me pornsilver.me pornthv.me porn140.me porn150.me
Online Marketing

Marketing Automation voor franchiseformules

Veel franchiseformules worstelen met hun online marketing strategie. Digital One combineert specifieke franchise kennis en ervaring met de nieuwste mogelijkheden om online marketing succesvol in te zetten.
Wij geven advies passend binnen de juiste marketingstrategie, doelstellingen en het beschikbare budget,
zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Het vinden van geschikte franchisenemers is één van de belangrijkste doelstellingen. Met de nieuwste technologie is het mogelijk om het wervingsproces te optimaliseren en gericht te personaliseren met marketing automation. Deze software tool maakt data inzichtelijk en geeft een concreet beeld van de complete customer journey.

Door koppelingen met de website, nieuwsbrieven, online campagnes en concrete acties, zoals het aanvragen van franchisebrochures, zijn alle data nu op één plek inzichtelijk. Hierdoor krijg je regie en wordt het gehele wervingsproces transparant en kan de ROI worden geoptimaliseerd.

Automatiseer & optimaliseer de werving voor jouw franchiseformule!

Diverse processen worden eenvoudig geautomatiseerd, zoals het aanvragen van franchisebrochures of informatiepakketten, het inschrijven voor een webinar, het aanmelden van de nieuwsbrief of het maken van de franchise test. Uiteraard is marketing autiomation ook geschikt voor andere processen.

Naast het automatiseren ondersteunt Digital One franchiseformules ook met contentcreatie en andere online marketing diensten. Denk aan franchisebrochures, informatiepakketen, webinars, video’s of podcasts, maar ook het verzorgen van een nieuwsbrief, social media campagnes, etc.

Het voordeel van online marketing zijn de relatief lage kosten en dat alles meetbaar is. Sommige resultaten kunnen ook worden gedeeld met franchisenemers.

Wil je weten wat dit concreet voor jouw franchiseformule kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!