fbpx
Online Marketing

Franchise

Digital One combineert specifieke kennis en ervaring met franchiseformules met de nieuwste mogelijkheden om succesvol online marketing in te zetten.

Veel franchiseformules worstelen met hun online marketing strategie. Wij geven graag strategisch advies over hoe jouw formule online marketing optimaal kan inzetten passend binnen de juiste marketing strategie, doelstellingen en het beschikbare budget, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Daarbij zijn veel franchiseformules op zoek naar mogelijkheden om effectief potentiële franchisenemers te werven.

Het voordeel van online marketing zijn de relatief lage kosten en dat alles meetbaar is. Sommige resultaten kan je ook delen met de franchisenemers, wat belangrijk is bij de verantwoording van de gemaakte kosten ten opzichte van de resultaten in bijvoorbeeld tracking en reporting.

Met online marketing diensten van Digital One worden zowel op de centrale franchiseformule als ook de individuele lokale franchisenemer wordt ondersteunt.

Door samenwerking met uiterst gespecialiseerde partners zijn wij in staat om een volledig aanbod van online diensten te leveren: E-mailmarketingonline brandingwebsite’s en appsvideo’spodcastswebinarssocial mediaSEO en SEA.

Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: