fbpx
pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
Online Marketing

SEO

SEO (Search Engine Optimization) is het optimaliseren van website voor een betere vindbaarheid door zoekmachines. Wij helpen je graag om met de juiste zoekwoorden via Google gevonden te worden.

Bij een zoekwoorden optimalisatie project optimaliseren wij de vindbaarheid van focus zoekwoorden. De zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt voor een product of dienst die je aanbiedt. Dit doen we door de website op meer dan 100 factoren te verbeteren én zorgen voor meer online autoriteit.

Wij hebben Economy, Comfort, Business en Maatwerk SEO pakketten samengesteld om samen met u ervoor te zorgen dat uw website op het juiste moment zichtbaar is in de gratis zoekresultaten in Google.

Alle bovenstaande prijzen zijn excl. BTW en gebaseerd op een minimale looptijd van twee maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

Elk SEO pakket is inclusief:
✓ Meta Data toevoegen en optimaliseren
✓ Content SEO redigeren van bestaande pagina’s
✓ URL’s optimaliseren
✓ Autoriteit opbouwen (linkbuilding)
✓ Afbeelding optimaliseren
✓ Interne linkbuilding
✓ Snelheid website analyse en advies
✓ Technische website anlyse en advies
✓ Aanmelden bedrijvenpagina’s
✓ Maandelijkse rapportage
✓ Telefonische evaluatie per kwartaal
✓ Meedenkend binnen uw branche en doelstelling

Wij bieden een gratis adviesgesprek aan waarin wij samen bespreken op welke wijze jouw bedrijf online marketing het meest effectief kan inzetten passend bij het budget. Geïnteresseerd? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.