fbpx
pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
Online Marketing

Virtual & augmented reality

Virtual & augmented reality zal de komende jaren een enorme vlucht nemen en wordt bijvoorbeeld al veel toegepast in de mental ehealth als therapie tegen angststoornissen.

Op dit moment hebben al ruim 650.000 Nederlanders een VR-bril in huis. De komende jaren zal dit alleen nog maar toenemen. Vooral mannen van 18 tot 35 jaar schaffen deze gadget aan en worden voornamelijk gebruikt voor games, films en series, concerten, bezoeken van locaties en het kijken van TV. Deze technologie kan een unieke experience bieden om uw product te laten ervaren.

Augmented reality voegt via een tablet of smartphone een virtuele laag toe aan de fysieke wereld om ons heen en vergroot de gebruikerservaring, tevredenheid, koopintentie en mond-tot-mondreclame.

Wij denken graag met je mee hoe je bedrijf virtual reality kan inzetten op bijvoorbeeld events, activaties of experience concepten.

Wij bieden een gratis adviesgesprek aan waarin wij samen bespreken op welke wijze jouw bedrijf online marketing het meest effectief kan inzetten passend bij het budget. Geïnteresseerd? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.