fbpx
pornxxt.me porn110.me pornfxx.me porn120.me joyporn.me oiporn.me pornthx.me pornui.me porntkx.me porntu.me porn130.me pornsilver.me pornthv.me porn140.me porn150.me
Online Marketing

Webinars

Fysieke events worden steeds meer ondersteund of vervangen door digitaal. Webinars zijn een laagdrempelige manier om over de hele wereld mensen te bereiken. Webinars zijn ideaal voor interne- en externe communicatie. Door een webinar interactief te maken met een registratieformulier, chat, polls en call-to-actions tijdens de webinar kom je ook nog eens veel te weten over je kijkers en potentiële leads.

Er zijn diverse softwarepakketten waarmee je zelf aan de slag kan. Vaak is het raadzaam om eerst te ervaren hoe zo’n webinar werkt. Wij hebben een aantal pakketten voor je samengesteld waarmee hoge kwaliteit webinars kan opnemen in een professionele studio.

Wanneer je meerdere webinars organiseert kan het interessant worden om een eigen webinarstudio te laten bouwen. Deze investering zal je uiteindelijk zeker terugverdienen. Ook blijkt dat het dan nog laagdrempeliger wordt om een webinar te organiseren vanuit je eigen studio. Wij hebben ervaring met het bouwen van multicam webinarstudio’s en kleinschalige oplossingen en denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact op door je gegevens hieronder achter te laten.

Geïnteresseerd? Neem dan via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op.