fbpx
pornxxt.me porn110.me pornfxx.me porn120.me joyporn.me oiporn.me pornthx.me pornui.me porntkx.me porntu.me porn130.me pornsilver.me pornthv.me porn140.me porn150.me
Online Marketing

Website & App

Wij maken professionele website’s op maat. Alle website’s en webshops die wij maken zijn uiteraard volledig responsive, ontworpen in de huisstijl en AVG-proof.

Bij het ontwerpen en programmeren van de website en webshops wordt er gelet op zoekmachinevriendelijkheid en werken met gebruiksvriendelijke custom CMS-systemen, zodat je de inhoud van de website zelf volledig kan aanpassen en kan actualiseren.

Ook helpen wij graag bij de ontwikkeling van een app. Zo adviseren wij in de juiste keuze welk soort app (Native, Hybride of WebApp) het beste past bij het budget en product.

Wij starten dan ook het project met het bespreken van de wensen en doelstellingen. Op basis van deze input zullen wij een geschikte offerte met vaste prijs opstellen.

Na akkoord van de offerte voor de website of app gaan wij aan de slag met het ontwerp. Zodra de ontwerpen akkoord zijn gaan wij beginnen met de technische ontwikkeling en worden alle besproken functies van de website of app ontwikkeld.

Wij kunnen ook de hosting, onderhoud en nazorg uit handen nemen, zodat wij je volledig ontzorgen en je een vast aanspreekpunt hebt voor de website of app.

Omdat het ontwikkelen van een website, webshop of applicatie echt maatwerk is, kunnen wij geen vaste pakketten communiceren. Als je hieronder je gegevens achterlaat kunnen we wel vrijblijvend adviseren en offerte sturen.

Wij bieden een gratis adviesgesprek aan waarin wij samen bespreken op welke wijze jouw bedrijf online marketing het meest effectief kan inzetten passend bij het budget. Geïnteresseerd? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.